53873405_2583515055056994_1210859303464861696_o.jpg

Projectmanager gezocht met minimum 3 jaar ervaring.

Endeavour gelooft dat onze steden tot stand moeten komen in dialoog. Als team van ruimtelijke en sociale professionals specialiseerde Endeavour zich de voorbije 5 jaar in ‘people-centered’ stadsplanning en sociale innovatie in stedenbouw. Zo ‘hackt’ of doorbreekt Endeavour de manier waarop we onze steden ontwerpen en organiseren om deze meer duurzaam en leefbaar te maken.

Voor steden, gemeenten en bovenlokale overheden doet Endeavour onderzoek, innovatie, consultancy en procesbegeleiding. Daarnaast organiseert Endeavour lezingen en tentoonstellingen. Endeavour houdt ook van experimenteren en van het ontwikkelen van nieuwe instrumenten.

Endeavour zoekt een projectmanager (minimum 50%) die zelfstandig mee projecten kan opzetten en managen. Ben jij een ruimtelijk (architectuur, stedenbouw, planning) en/of sociaal (sociologie, sociale geografie, antropologie, …) profiel met minstens 3 jaar ervaring en een passie voor de sociaal-ruimtelijke uitdagingen in de stad?

Ben je een strategisch denker met ervaring in projectmanagement, stadsplanning, stedenbouw, het vormgeven van processen, …?

Heb jij zin om deel uit te maken van een groeiende coöperatie die zich inzet voor een betere stad en wereld? 👉 mail je motivatie en cv naar info@endeavours.eu