Via een sterk analytisch model wordt een modal shift nagestreefd. Deze complexe, technische materie is als leek vaak moeilijk te begrijpen. Bovendien is het puur uitrollen van een nieuw netwerk onvoldoende om de hoge ambities te realiseren.
Er ligt ook een grote taak te wachten bij het mobiliseren en enthousiasmeren van de (toekomstige) gebruikers. Het begrijpen van en ingrijpen op verplaatsingsgedrag is een taak die bij uitstek door stakeholders en burgers kan ondersteund worden.
Endeavour maakt samen met de Kempenaars werk van de mental shift. Met strategische interviews en in Open Tafelsessies gaan we in gesprek over hoe we de Kempenaar duurzamer kunnen laten verplaatsen.
Samen met ge├źngageerde burgers en stakeholders gaan we op zoek naar acties die het mobiliteitsplan verder kunnen ondersteunen en voeden.
Het resultaat is een engagementsverklaring voor beleidsmakers, waarin ze via inlevingsmomenten worden uitgedaagd om kennis te maken met de dagdagelijkse mobiliteitsproblemen die burgers ervaren.
Waar
Kempen
Wanneer
2019-...
Voor
MOW
Met
Vectris, Stramien, Uantwerpen & Dift
Team
Ward, Jiska, Jorik